Karagedik Ortaokulu
2526220214
.

VİZYON

Okulumuzun, tüm çalışanlarıyla birlikte ülkemizin ve ilimizin ihtiyaç duyduğu öncelikle ülkemizi seven, çevresiyle ve kendisi ile barışık, meslek alanında kendini iyi yetiştirmiş, bu okulun mezunu olmakla gurur duyan, çalışkan, ahlaklı, iyi insan, iyi vatandaş, iyi bir insan olarak yetiştirip, yörenin ve ülkenin önde gelen örnek okullarından biri olmaktır.

MİSYON

Anayasamızda ve Milli Eğitim Temel Kanunu’nda ifadesini bulan; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini ve milletini seven, demokrasiye inanmış, insan haklarına ve çevresine saygılı, hoşgörülü, çağın teknolojik bilgileri ile donatılmış, gelişim ve değişime açık, üretken, akılcı, mesleğini seven ve bilgiye ulaşmak için çaba sarfeden, başarılı öğrencileri lise öğrenimine hazırlayan, tüm yönetici, öğretmen çalışan, veli, öğrenci, mezunları ve çevresiyle diyalogu ilke edinmeyi hedefleyen bir okuldur.

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim - öğretim yapılmaktadır.

Tam gün eğitim - öğretim yapılmaktadır.

Okulumuzun tüm birimleri klima ile ısınmaktadır.

İlçe Merkezine : 7 km. İl Merkezine : 120 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Karagedik Mahallesi´nde bulunmaktadır. Karagedik Mahallesi de ilçe belediyesi sınırları içerisinde yer almaktadır.